Vásárlási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. A szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A szerződés nyelve: magyar.

A webáruház működésével, rendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk

Üzemeltetői adatok:

A csmedical.hu webáruház által forgalmazott termékek köre:

 

A termék kiválasztása

A vásárlónak lehetősége van rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a weboldalon megtekintheti a kiválasztott termék bővebb ismertetőjét.

 

A termékek adatlapján megjelenő képek eltérhetnek a valóságostól, céljuk az illusztráció. A  C.S.Medical  Kft. nem vállal felelősséget a termékismertetők, képek és egyéb, a termékkel kapcsolatos információk tartalmáért illetve annak változásaiért, ha ezek a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történtek, különös, de nem kizárólagos tekintettel az előzetes bejelentés nélküli változtatásokra.

 

 

 

 

 

A rendelés elküldése

Vásárlási szándéka esetén a megrendelő adatait kitöltve, a „tárgy” mezőben a rendelés opciót kiválasztva lehet a rendelést elküldeni.

A következő lépésben válassza ki az Önnek megfelelő szállítási módot (házhoz szállítás futárszolgálattal, személyes átvétel Pick-Pack ponton keresztül).

Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a vásárlási feltételek elfogadása után tudja a megrendelését elküldeni.

Ezt követően legkésőbb 48 órán belül a rendelését email formájában visszaigazoljuk.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ebben az  esetben azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása

A rendelések feldolgozása 24-48 órán belül megtörténik.

A rendelésről minden esetben visszaigazoló e-mail üzenetet küldünk a megadott e-mail címre. Amennyiben ezt az üzenetet nem kapta meg, érdemes a levelezőrendszerén belül a SPAM, a FRISSÍTÉSEK, vagy a PROMÓCIÓK mappát is ellenőrizni. 

Fizetési feltételek

A Megrendelőnek lehetőség van banki átutalásra és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítási módok:

Megrendelését a Sprinter futárszolgálattal juttatjuk el az Ön által megadott címre. A kiválasztott áru 1 - 6 munkanapon belül jut el a címzetthez. Egyes esetekben a szállítási idő eltérhet, amelyről tájékoztatást küldünk. 

A kiszállítás előtti munkanapon e-mailben értesítést küldünk.

Az ettől eltérő szállítási időt a termékleírásokban jelezzük. Ha utánvétes fizetést választott, akkor a vételárat az áru átvételekor, a futárszolgálatnak kell átadnia készpénzben.
Adatainak kitöltésekor olyan szállítási címet adjon meg, ahol napközben (08.00 – 17.00 óra között) elérhető.

Önnek lehetősége van Pick-Pack pont listából kiválasztani egy Önhöz közeli helyszínt. Itt a csomag érvényes személyi okmánnyal, a csomagszámra hivatkozva 5 munkanapon belül vehető át. Csomagpont kereső: www.pickpackpont.hu

Ha csomagpontot választott a megjegyzés rovatba írja be a csomagpont számát!

Hétvégén és munkaszüneti napokon nincs szállítás.

Amennyiben a címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a futárszolgálat összesen két alkalommal kísérli meg a kézbesítést. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. Ekkor lehetőség van telefonon egyeztetni a szállítás időpontját. Ha ez sem vezet eredményre, úgy a futárszolgálat visszahozza a csomagot a feladónak.

Szállítási díjak:

Magyarország egész területén utánvét estén egységesen bruttó 1.500 Ft, pickpack ponton történő átvétel esetén brutto 990  Ft.

 

Személyes átvétel:

Ha személyesen kívánja átvenni a megrendelt terméket nem számítunk fel szállítási költséget. Az átvételi helyen a készpénzes és kártyás fizetésre nincs lehetőség. Kérjük ez esetben átutalással az áru ellenértékét (szállítási költség nélkül) előre kiegyenlíteni szíveskedjen.

C.S.Medical Kft.

Iroda címe: 1171 Budapest, Berky Lili utca 44.

Amikor az áru megérkezett az átvételi helyre, e-mailben értesítést küldünk. Az átvétel idejét szükséges előre egyeztetni az alábbi telefonszámon: +36-30-21-21-720

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. Részben történő teljesítésre kizárólag a vevővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Az egyeztetés elsődleges formája a telefonos egyeztetés, de szükség szerint erre on-line vagy egyéb módon is sor kerülhet. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában, személyesen vesszük vissza.

Elállási/Felmondási jog

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szabályozza.  A rendelet értelmében Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Több termék adásvételekor, amennyiben az egyes termékek szállítása eltérő időpontban történik, úgy az utoljára szolgáltatott termék, illetve több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára kézbesített tételnek vagy darab kézhezvételtől számított 14 napon belül élhet a vásárló az elállási joggal.

A Fogyasztó a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre:

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállási jog nem gyakorolható a következő termékek esetén:

A 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet 29. §-a értelmében az elállási jog nem gyakorolható a következő termékek esetén: 

 

Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.

GARANCIA, CSERE

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

A hibás terméket az átvételtől számított 3 munkanapon belül cseréljük. A csere feltétele az eredeti csomagolás megőrzése és a számla csatolása a hibás termékhez. Az esetlegesen felmerülő visszaszállítási és újraszállítási költségeket a C.S.Medical Kft. viseli. A csere igényt az info@csmedical.hu e-mail címre kérjük jelezni a csere okának pontos megjelölésével.